Een theeproeverij door Tisgroen verzorgd, neemt je mee op ontdekkingsreis in de theewereld! Bij jou thuis, bedrijf, tijdens evenement of andere gelegenheid.

Tisgroen laat je graag kennismaken met de 6 verschillende klassen thee: witte-, gele-, groene thee, oolong, zwarte thee en post gefermenteerde thee zoals pu-erh en laat je ervaren hoe boeiend thee is.

Tijdens het proeven wordt verteld waar thee vandaan komt, de verschillende productieprocessen van de 6 klassen thee en op welke manieren heerlijke thee gezet kan worden en wat daarbij komt kijken. 

Tisgroen neemt je mee op ontdekkingsreis in de theewereld door, losse, pure thee te zetten, te ruiken, te slurpen te laten proeven in combinatie met kleine zoete en hartige hapjes om op die manier je te laten ervaren wat voor invloed thee bij gerechten heeft. Ook kan op verzoek ter plekke thee gemaakt worden. Nieuwsgierig?

Grotere gezelschappen | Evenementen

Tisgroen kan op uurbasis ingehuurd worden voor evenement of andere gelegenheid (denk bij voorbeeld aan bedrijfsuitje, thee schenken tijdens een beurs). Voor alle teatools wordt gezorgd. Ook de afwas wordt verzorgd. Het cateren van zoete lekkernijen en vegetarische hapjes behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt online een aanvraag voor een prijsopgave doen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om jouw wensen te bespreken.