Een theeproeverij door Tisgroen verzorgd, neemt je mee op ontdekkingsreis in de theewereld! Bij jou thuis, bedrijf, tijdens evenement of andere gelegenheid.

Een kennismaking met de 6 verschillende klassen thee die er zijn: witte-, gele-, groene thee, oolong, zwarte thee en post gefermenteerde thee. Een kennismaking door te ruiken, proeven en te beleven hoe boeiend pure losse thee is.

Tijdens het proeven wordt verteld waar de thee vandaan komt, de verschillende productieprocessen van de 6 klassen thee en op welke manieren heerlijke thee gezet kan worden en wat daarbij komt kijken. 

Er wordt thee gezet op de westerse manier; de 2 kannen techniek maar ook op de manier van Gong Fu Cha, met aandacht theezetten en drinken, zeg maar ‘slow tea’. Voor alle teatools wordt gezorgd. Net als de afwas. Het cateren van zoete lekkernijen en vegetarische hapjes behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt online een aanvraag doen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.