Vegetarisch koken bij je thuis of op locatie 

Tisgroen deelt graag haar kennis tijdens de workshop vegetarisch koken 

Groente staat centraal. We maken een heerlijke groene soep, gezonde plantaardige crackers die lekker zijn bij het ontbijt, lunch als met de borrel, beleg voor op de crackers ook hier met een basis van groente, een hoofdgerecht met verschillende componenten en een zoete lekkernij ter afsluiting. Vegetarisch koken is leuk en verrassend!

Hoe en wat

In deze workshop die bij jou thuis plaatsvindt of op een nader te bepalen locatie, stuurt Tisgroen je een week, vooraf aan de workshop, een mail met een ingrediëntenlijst waarmee je zelf de spullen in huis haalt. Met die ingrediënten gaan we aan de slag en koken we gezamenlijk een heerlijk menu om daarna met elkaar op te eten.

Kostenplaatje

Locatie: bij jou thuis in de keuken of een locatie elders in overleg te bepalen (huur locatie is voor jouw rekening)
Aantal deelnemers: vanaf 6 personen
Duur: 4-5 uur
Kosten per workshop vegetarisch koken: € 450,- incl. 9% BTW exclusief reiskosten € 0,19 per km (behalve Eemnes en omgeving)
Regio: Nederland

Wat krijg je hiervoor?

Een workshop vegetarisch koken van Tisgroen is het zelf bereiden en genieten van verrassende plantaardige gerechten. Je krijgt uitleg, tips, inspiratie en receptuur die als uitgangspunt dienen om verrukkelijke plantaardige en vegetarische maaltijden te koken.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem gerust vrijblijvend contact op en stuur een mail naar ariadne@tisgroen.nl

Workshop aanvragen

Heb je interesse in vegetarisch koken?