Laat je verrassen door thee bij een gerecht

want thee heeft zoveel mogelijkheden.
Je hoeft je niet te beperken tot het drinken van thee bij het ontbijt of naast zoetigheid. Het is ook heerlijk om thee te drinken bij een hartig gerecht, bij kaas(fondue) bij voorbeeld of een stoofgerecht. Thee leent zich erg goed om mee te koken en kan als een ingrediënt gebruikt worden. Daarnaast is thee ook heel goed koud te drinken als cold brew of sprankelthee.

Verras me met thee

Coldbrew van onsterfelijkheidskruid

Coldbrew van onsterfelijkheidskruid

Coldbrew van onsterfelijkheidskruid. Een lekkere, gezonde, suikervrije, frisse koude thee die naar citrus, mint en zoethout smaakt. Wat is coldbrew? Onsterfelijkheidskruid? Eeuwiglevenkruid? Bestaat dit? Jazeker! Maar of ons dit eeuwig in leven houdt....... Een...

Lees meer
Thee bij een gerecht

Thee bij een gerecht

Thee bij het eten Ja, waarom niet?! Tea food pairing … en dan niet alleen bij het ontbijt, de boterham, gebak of cake tijdens een high- of afternoon tea. Thee bij een gerecht als een stoofpot, kaas(fondue), salade, vis, enz., kan zelfs de smaak van een gerecht...

Lees meer
Ook bier gaat samen met thee…

Ook bier gaat samen met thee…

Van bierproducent Lowlander Beer (botanische bieren) de vraag gekregen om een thee uit te zoeken die bij 2 van hun nieuwe smaken past. Verschillende coldbrews van theeën laten proeven om een mooie combinatie te vinden met hun vers gebrouwen gemberbier. Verrassende...

Lees meer
Gele thee, Huang da Cha

Gele thee, Huang da Cha

Gele thee, 1 van de 6 klassen thee, alle afkomst van 1 en dezelfde plant: de Camellia sinensis. Inmiddels al wat koppen thee op en kan wel zeggen dat dit een heerljke thee is: Huang da Cha. Probeer ‘m maar eens! Heb deze bij Simon Lévelt gekocht maar is ook bij andere...

Lees meer