Horeca | tea food pairing | concepten met thee

 

Steeds meer horeca ondernemingen ontdekken ‘tea-food-pairing’; de toegevoegde waarde van pure, losse thee bij een gerecht. Wil je je gast eens iets anders aanbieden naast een gerecht, dan is thee van pure losse blaadjes een geweldige keuze! Thee bevordert de spijstvertering en houdt je helder. Geef meer dimensie aan een zakenlunch waar bij elke gang een heerlijke thee geserveerd wordt in plaats van een glas wijn. Een win-win situatie! Je gast blijft allert en de smaken van het gerecht komen door de thee nog mooier naar voren. Of wat dacht je van thee tijdens een vergadering, brainstorm-sessie of misschien zelfs een theeceremonie?

Meer weten? Ik adviseer je graag over thee concepten die bij jouw onderneming passen en adviseer je graag over vragen als: welke thee past goed bij welk gerecht, hoe presenteer je de thee, in wat voor glas, wat zijn de voorbereidingen die je moet treffen, waar koop je mooie pure losse thee en het inwerken van het personeel  doe ik ook met veel plezier! Allemaal issues waar ik je nogmaals graag over adviseer.

Naast thee is waterkefir op basis van pure losse thee of kombucha een fantastisch alternatief, ook dat kan ik voor jouw onderneming verzorgen. Een gezond, probiotisch drankje dat je een boast geeft en een tof alternatief voor alcohol is.

 
 
 

Informatie aanvragen