teafoodpairing | concepten met thee | bruisend alcoholvrij alternatief

 

TEAFOODPAIRING Net als wijn is er voor elk gerecht een perfect matchende thee. Maar hoe combineer je thee met een gerecht? Welke thee past bij welk gerecht? Past thee bij mijn horeca onderneming? Wil je je gast eens iets anders te drinken aanbieden dan wijn of bier naast een gerecht tijdens lunch of diner? Nieuwsgierig naar de culinaire mogelijkheden van thee bij gerechten?

CONCEPTEN MET THEE Geef meer dimensie aan een zakenlunch waar bij elke gang een heerlijke thee geserveerd wordt in plaats van een glas wijn. Een win-win situatie! Je gast blijft allert en de smaken van het gerecht komen door de thee nog mooier naar voren. Of wat dacht je van een moment van rust met een theeceremonie tijdens een vergadering of een brainstorm-sessie? Wil je hier meer over weten? Neem contact op voor thee concepten die bij jouw onderneming passen. Laat je adviseren welke thee bij welk gerecht past, hoe thee geserveerd wordt, op welke manieren gepresenteerd en welke voorbereidingen nodig zijn voor een heerlijke theebeleving met daarnaast het instrueren van het personeel of toch liever een theesommelier bij jou op locatie.

BRUISEND ALCOHOLVRIJ ALTERNATIEF Naast thee zijn er bruisend probiotische, alcoholvrije dranken op basis van pure losse thee die perfect samen gaan met een gerecht. Deze gezonde dranken, waterkefir en kombucha, kunnen uitstekend gedronken worden tijdens ontbijt, lunch of diner. Ook hier informeer ik je graag over.

 

Kortom: let’s meet and drink tea!

 
 
 
 

Informatie aanvragen